na stronie
w sklepie
BILETY
Formuła 1
GP2
INDY
Le Mans
Touring
Mój start
GP2
GP3
F3 Open
FRenault 3.5
Formuła SAE
Seria GP2
Sezon
2013
Sezon 2013
+
--
1.
Sepang
2.
Sepang 2
3.
Bahrain
4.
Bahrain 2
5.
Catalunya
6.
Catalunya 2
7.
Monte Carlo
8.
Monte Carlo 2
9.
Silverstone
10.
Silverstone 2
11.
Nürburgring
12.
Nürburgring 2
13.
Hungaroring
14.
Hungaroring 2
15.
Spa
16.
Spa 2
17.
Monza
18.
Monza 2
19.
Singapur
20.
Singapur 2
21.
Yas Marina
22.
Yas Marina 2
Wiadomości
Mistrzowie
..
FAQ
Pomoc
Spa
16. Spa
KWALIFIKACJE
Spa, Spa-Francorchamps
Długość: 6973 m
KIEROWCA
ZESPÓŁ
CZAS
1.
James Calado
ART GrandPrix
0 : P8
min
GB
2.
Stéphane Richelmi
DAMS
0 : P7
min
MC
3.
Julian Leal
Racing Engineering
0 : P6
min
CO
4.
Tom Dillmann
Russian Time
0 : P5
min
F
5.
Fabio Leimer
Racing Engineering
0 : P4
min
CH
6.
Alexander Rossi
Caterham
0 : P3
min
USA
7.
Marcus Ericsson
DAMS
0 : P2
min
S
8.
Sam Bird
Russian Time
0 : P1
min
GB
9.
Robin Frijns
Hilmer Motorsport
0 : P9
min
NL
10.
Adrian Quaife-Hobbs
Hilmer Motorsport
0 : P10
min
GB
11.
Mitch Evans
Arden
0 : P11
min
NZ
12.
Simon Trummer
Rapax
0 : P12
min
CH
13.
Stefano Coletti
Rapax
0 : P13
min
I
14.
Johnny Cecotto Jr
Arden
0 : P14
min
YV
15.
Jolyon Palmer
Carlin
0 : P15
min
GB
16.
Daniel Abt
ART GrandPrix
0 : P16
min
D
17.
Jake Rosenzweig
Addax
0 : P17
min
USA
18.
Vittorio Ghirelli
Lazarus
0 : P18
min
I
19.
Rio Haryanto
Addax
0 : P19
min
RI
20.
Dani Clos
MP Motorsport
0 : P20
min
E
21.
Ricardo Teixeira
Trident Racing
0 : P21
min
P
22.
Nathanaël Berthon
Trident Racing
0 : P22
min
NL
23.
Sergio Canamasas
Caterham
0 : P23
min
E
24.
Daniel de Jong
MP Motorsport
0 : P25
min
NL
25.
Rene Binder
Lazarus
0 : P26
min
A
26.
Felipe Nasr
Carlin
0 : P24
min
BR
James Calado
SPA
KWALIFIKACJE
WYNIKI WYŚCIGU
KLASYFIKACJA
SEZON 2013
BILETY F1
HOTEL
PRZELOT
GŁÓWNA
::
O AGENCJI
::
WSPÓŁPRACA
::
FAQ
::
KALENDARZ
::
KONTAKT
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Copyright: Autodrom 2010
Loading Page...
2009
2008
2007
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.